FullSizeRender.JPG

Hello!

Mijn naam is Lorain Schotpoort en ik ben een enthosiaste art director uit Doetinchem. Ik stel me graag aan je voor!

Ik ben een creatieve duizendpoot. Een ideeën machine die altijd aan staat, om te verrassen met innovatieve oplossingen en designs. 

Al sinds ik een klein meisje ben, heb ik een passie voor China. Met mijn diploma als Interieur Designer op zak vertrok ik dan ook naar Shanghai. Midden in de stad ging ik bij een Space Experience Design studio aan de slag. Wat was dat geweldig! Ik bedacht interactieve concepten voor verschillende ruimtes. Wat doet dit met een bezoeker, welke interactie ontstaat er? Hoe kunnen we hier een hightech ervaring van maken? Vraagstukken waar ik mij dagelijks mee bezig hield voor super mooie klanten zoals bijv. Alibaba en andere grote, Chinese internetbedrijven. 

Eenmaal terug in Nederland ben ik met mijn skills de reclamewereld ingedoken. Ik ging als art director in Doetinchem aan de slag. Zo kon ik mijn creativiteit gebruiken om merken een nieuwe visuele identiteit te geven, die het beste aansluit bij hun merkverhaal. Echt het ontwikkelen van concepten dus!

 

Next level is altijd mijn drijfveer geweest; anders, mooier en beter. Met al deze mooie ervaringen in de pocket, help ik mensen, merken & bedrijven om hun verhaal te vertellen. Door middel van grafisch design. Dit kan van alles zijn, een logo, huisstijl, webdesign, interieur, noem het maar op! Niets is te gek.

Wil je wat anders dan anderen, heb je toffe ideeën, innovatieve kansen, of wil je gewoon even lekker sparren over de verschillende mogeijkheden? Let me know! Als art director pak ik dit graag met je op, zodat we samen next level gaan! Ik help je te onderscheiden en jouw verhaal de wereld in te slingeren...

Last but not least: ik ben in mijn vrije tijd ook nog een grote fan van klussen. Ik ben altijd weer in voor iets nieuws in ons interieur. Mijn creativiteit is oneindig zou je kunnen zeggen ;-).