Lorain Schotpoort Art Director Freelance Grafisch Ontwerper

Hello, it's me!

Nu vertel ik je graag mijn verhaal! 

Een creatieve duizendpoot, die altijd aan staat voor nieuwe ideeën, andere manieren en innovatievere oplossingen.

Sinds een klein meisje heb ik al een passie voor China. Eindelijk kon ik mijn dromen waarmaken en vertrok ik met mijn diploma als Interieur Designer op zak naar Shanghai. In hartje Shanghai, ging ik bij een Space Experience Design studio aan de slag! Wat was het geweldig! Concepten bedenken voor interactieve ruimtes. Wat doet een ruimte met een bezoeker, welke interactie ontstaat er tussen de bezoeker en de ruimte?

Welk verhaal vertellen we en hoe kunnen we hier een hightech ervaring van maken. Vraagstukken waar ik mij dagelijks mee bezig hield. En dit voor mooie klanten zoals bijv. Alibaba en meer grote Chinese internet bedrijven. 

Eenmaal terug in Nederland ben ik met mijn skills aan de de reclame wereld in gedoken. Om hier als Art-director aan de slag te gaan. Om zo mijn concept en innovatieve creativiteit te gebruiken om merken een nieuwe identiteit te geven. 

 

Next level is altijd mijn drijfveer geweest; anders, mooier en beter. Met al deze mooie ervaringen in de pocket, help ik mensen, merken & bedrijven om hun verhaal te vertellen. Door middel van design. Dit kan van alles zijn, een logo, huisstijl, webdesign, interieur, noem het maar op! Niets is te gek.

Wil je wat anders dan anderen, heb je toffe ideeën, innovatieve kansen, of wil je gewoon even lekker sparren over de verschillende mogeijkheden? Let me know! Dit pak ik graag samen met jou aan om daarin next level te gaan! En jouw te onderscheiden en je verhaal de wereld in te slingeren! 

Oja, ik ben ook nog een grote fan van klussen, altijd weer in voor iets nieuws in ons interieur. Mijn creativiteit is oneindig zou je kunnen zeggen ;).