Creativity isn't the way

I think, it's the way I live

Als merk of organisatie vertel je een verhaal. Je neemt jouw doelgroep aan de hand mee en wil een boodschap overbrengen. Zonder dit verhaal, is er geen betekenis van jouw bedrijf. Voor mij is dit dan ook één van de belangrijkste onderdelen in jouw branding. Jouw bedrijfsidentiteit verdient dat verhaal!

Oké, dan heb jij je merkverhaal, en hoe nu verder? Met jouw kernwaardes en bevindingen ga ik als art director aan de slag. Mijn doel is dit verhaal om te zetten in een passende identiteit. Joúw identiteit. Een die waardes uitstraalt, aanspreekt en voor herkenning zorgt. Een logo is dus nooit alleen een mooi plaatje, het vertelt waar je voor staat en wie je bent.

Jouw branding kan vervolgens - vanuit het logo - verder uitgewerkt worden in een creatief concept, huisstijl, huisstijlhandboek, webdesign, flyers, banners en nog veel meer, you name it! Als art director adviseer ik je graag over wat past.

 

Door in alles één concept samen te brengen onderscheid je jouw bedrijf of merk van de rest. En niet alleen het concept speelt daarin een rol. Dat doe je samen met de juiste boodschap. Door consistentie in je merk en uitingen te brengen, verover je een unieke positie in de markt!

Verhalen vertellen door middel van design is dan ook wat ik het liefste doe! ​En daarin altijd nét even anders dan anderen te denken en doen, zodat ik jouw onderscheidende factor kan visualiseren.

Als art director is het belangrijk om vernieuwend te zijn, maar ook om een duidelijk overzicht te houden van en op het grote geheel. Alles op elkaar aan laten sluiten. Om uiteindelijk overal hetzelfde verhaal te vertellen. 

"Maar hoe creëer je dan toch elke keer weer iets nieuws?", is wat ik vaak te horen krijg. Door up-to-date te blijven van de nieuwste grafische trends, veel te kijken naar anderen en daarin eigenwijze combinaties te maken. Alles op de wereld is al een keer gemaakt (bummer!). Belangrijk is om je daarin te onderscheiden en altijd voor het maximale te gaan. 

Contact

Digitaal bakkie doen?

Bel of mail mij!

 

of laat hieronder je bericht achter

06 24 92 33 11 

Connecten?
  • LinkedIn