Creativity isn't the way

I think, it's the way I live

In een exhibition vertel je een verhaal aan je bezoeker. Je neemt ze aan de hand mee door je verhaal. Zonder dit verhaal is er geen betekenis van de exhibition. Voor mij is dit één van de belangrijkste onderdelen in jouw branding. Jouw bedrijfsidentiteit verdiend een verhaal!

Oké, dan heb jij je merkverhaal, en hoe nu verder? Met jouw kernwaardes en bevindingen ga ik aan de slag. Met als doel dit verhaal om te zetten in een identiteit, jouw identiteit. Een identiteit die jouw verhaal uitstraalt, wat mensen aanspreekt en voor herkenning zorgt. Een logo is nooit alleen een mooi plaatje, het staat voor je verhaal van je bedrijf. Waar je voor staat. 

Een branding kan vervolgens vanuit het logo verder uitgewerkt worden in een creatief concept, huisstijl, huisstijlhandboek, webdesign, flyers, banners en nog veel meer, you name it! 

 

Door in alles één boodschap te brengen kun je je onderscheiden van de rest. Dit in combinatie met een passend ontwerp. Door consistentie in je merk en uitingen te brengen, kunt je je positie op de markt veroveren!

Verhalen vertellen door middel van design is dan ook wat ik het liefste doe! ​En daarin altijd nét even anders dan anderen te denken en te doen, jouw onderscheidende factor visualiseren.

Als Art-director is het belangrijk om vernieuwend te zijn, maar ook om een overview te houden van het grote geheel. Alles op elkaar aan te laten sluiten om uiteindelijk overal hetzelfde verhaal laten vertellen. 

Maar hoe creëer je dan toch elke keer weer iets nieuws?, is wat ik vaak te horen krijg. Door up-to-date te blijven met de nieuwste trends, veel te kijken naar anderen en daarin eigenwijze combinaties te maken. Alles op de wereld is al een keer gemaakt (bummer!). Belangrijk om je daarin staande te houden en altijd voor het maximale te gaan. 

Contact

Digitaal bakkie doen?

Bel of mail mij!

 

of laat hieronder je bericht achter

06 24 92 33 11 

Connecten?
  • LinkedIn